Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Lumintop Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit CREE LED-zaklamp voor verkoop
Van goede kwaliteit CREE LED-zaklamp voor verkoop
Ik werk met Lumintop meer dan 3 jaar samen, zijn wij diep geïmponeerd voor het grote ontwerp en hoge qulity, voelen wij vreedzaam om met hen samen te werken.

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Lumintop Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Lumintop Technology Co., Ltd. Lumintop Technology Co., Ltd. Lumintop Technology Co., Ltd. Lumintop Technology Co., Ltd. Lumintop Technology Co., Ltd. Lumintop Technology Co., Ltd.
Co. Ltd van de Lumintoptechnologie. Meeting Room R & Afdeling Handelsmerkregistratie - het BHIM De handel maakt Registratie in de V.S.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken : LUMINTOP
Jaarlijkse omzet : 4,500,000-7,500,000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

LUMINTOP is een professionele die fabrikant in Shenzhen, China, sinds 2010 over de hele wereld wordt gebaseerd, gespecialiseerd in het produceren en het verkopen flitslichten de van R&D. Het assortiment behandelt diverse soorten toepassing: de tactische lichten, openluchtflitslichten, de lichte, draagbare flitslichten van de Wetshandhaving, giftlichten, duiken lichten, koplamp, zoeklicht en enz.

 

LUMINTOP heeft rond 5000㎡of-installatiegebied, 100 personeelsleden, 4 productielijnen, en tientallen geavanceerd materiaal. Om de kwaliteit van verleend product en de dienst aan onze klanten te waarborgen, controleren wij de gehele leverende ketting zelf, van R&D van elektrische kringen, software-ontwikkeling aan verkoop en de naverkoopdienst. Wij concentreren ons altijd op de eisen van de klant en houden kwaliteit eerste. Om ons bestuursniveau te verbeteren, en altijd hoge regelmatige kwaliteit te houden, slagen wij ons bedrijf erin die met ISO9001-normen volgen, en onze producten zijn goedgekeurd door Ce-certificatie en ROSH-inspectie.

 

Ons voordeel verstrekt OEM & ODM is de dienst, u meer dan welkom om met ons te raadplegen en samen te werken! Zijnd uw fabriek, hebt u sterktepartner hier in China, u geen zorgen over het leveren van bron, wijd enkel uw tijd en energie om uw lokale markt te ontwikkelen, wezenlijke orden krijgen, zullen wij altijd uw sterke goed steun, samen met u de dienst onze klanten, de markt vangen zijn!

Bovendien, wij steunen u om onze verdelers op uw markt te zijn; wij zullen u een goede korting en de perfecte naverkoopdienst verstrekken.

 

Garantie

● 30 dagen vrije vervanging: LUMINTOP zal producten met productietekorten binnen 30 dagen na aankoop vervangen of herstellen.

● 5 jaar vrij herstel: LUMINTOP zal de producten kosteloos binnen 5 jaar herstellen (toebehoren 1 jaar, producten met ingebouwde batterij 2 jaar) als de problemen zich met normaal gebruik ontwikkelen.

● Levengarantie: Als de reparatie na waarborgperiode wordt vereist, zullen wij voor delen dienovereenkomstig laden.

● Deze garantie behandelt normale slijtage of scheur, misbruik, overmachtschade, of geen onjuiste verrichting.

 

Merkverhaal

LUMINTOP is combinatie van „lichtgevend“ en „bovenkant“. Geen behoefte om meer, ja, ons doel te spreken moet één van de hoogste leiders op flitslichtgebied zijn. Zoals voor het EMBLEEM, heeft het door een artistiek concept geïnspireerd. Een mens wandelde in een donkere nacht terwijl de maan in de hemel dichtbij de horizon werd gehangen, plotseling veroorzaakte een uit gesprongen konijn, het zijn alarm, en in een knipoogje, stak hij instinctief op het konijn met zijn flitslicht aan, werd het konijn doen schrikken en werd bevroren, juist bij de meningshoek waarin het konijn als bevroren in de maan keek, zoals het EMBLEEM toont. Zo ons geboren embleem. Interesserend, mooi verhaal!

 

Stichtersm. Hij van LUMINTOP is een wandelaar en off-road buitensporiger, sloot zich aan bij vele sporten zoals „honderd-Mijl Wandelings“ „rit Over lange afstand“ en „het off-road drijven van Tibet“, enz. In deze sporten, is het flitslicht een essentieel hulpmiddel, maar wat hem maakte en zijn teleurgestelde vriendenfanciers waren de flitslicht niet gehade persoonlijkheid en de esthetische verschijning. Dan was LUMINTOP geboren, geboren voor fanciers, speciaal hoog gekwalificeerde opbrengst, uitstekend, koel, luxe, nuttige flitslichten met unieke stijl. De stichter verenigde nog eens 3 professionele flitslichtendeskundigen die reeds de geavanceerde technologieën op het gebied op dat ogenblik beheersten, dus gevormde LUMINTOP. Tot nu toe, hebben wij en vele nieuwe speciale die modellen door onze klanten worden ingestemd met, en gekregen gesteld ontwikkeld op vele octrooien. Wij zijn van nul om één van de hoogste merken op dit gebied gegroeid te zijn wegens het krijgen van de sterke steun van onze loyale klanten, dankt heartily voor hun vertrouwen en steun! Wij wijden om u beter te verstrekken producten en de dienst zoals altijd!

 

Het welkom om ons te contacteren, bezoekt ons, bespreekt en bouwt regelmatige WIN-WIN samenwerking op lange termijn!

Kies LUMINTOP, kies het succes!

 

De Video van de merkbiografie: https://www.youtube.com/watch?v=MLr2v7dTf0U

 

Contactgegevens
Lumintop Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Shirley Xie

Tel.: 86-755-88838666

Fax: 86-755-89316161

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Mini LED zaklamp

EDC Lumintop het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENflitslicht van het Koperhulpmiddel, Mini LEIDENE Krachtige Zaktoorts

Multi Functionele Mini LEIDEN Flitslicht met Magnetische Staart GLB/Zijlicht

Creatieve Mini het LEIDENE Flitslicht Gloeien het Lichte Netto Gewicht van de Tritiumbuis 34g

Het Mini Geleide Flitslicht van het Lumintophulpmiddel aa met 79,5 * 18.5mm Magnetische Staart

Het Flitslicht van het Lumintopamerikaanse club van automobilisten

Het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENflitslicht van Lumintop van de roestvrij staalmier met Zelf - Luminlous-Tritium

Van het het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENflitslicht van Lumintop van de pengrootte van de de Pentoorts van het de Luchtvaartaluminium de Legeringsmateriaal

Gekleurd het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENflitslicht van Wormlumintop met Zeer belangrijke Ketting 12g Lichtgewicht

Het mini het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENflitslicht van KOPERlumintop met Gemakkelijke Staartklem draagt Grootte

oplaadbare led zaklamp

Het Flitslicht van Lumintop Edc25 van de zakgrootte, de Tactische Navulbare Toorts van Cree

Het krachtige Geleide Flitslicht van Lumintop Sd75, Waterdicht Navulbaar Toortslicht

87g navulbare LEIDEN Flitslicht met het Laden/Lage Machtsindicator

Lumintop Navulbaar Tactisch Geleid Flitslicht, Duurzame Politie Navulbare Flitslichten

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Het Flitslicht van het Lumintopamerikaanse club van automobilisten Leverancier. © 2017 - 2020 lumintopflashlight.com. All Rights Reserved.